Meldpunten - Mededelingen

Bel me niet meer

Ook last van ongewenste telefoontjes die je allerlei dingen willen aansmeren ?

Om er voor eens en voor altijd van af te geraken, registreer je telefoon nummer op de bel me niet meer website. De website is een initiatief van de Belgische overheid (via Koninklijk besluit toegewezen aan de vzw DNCM als beheerder van de lijst) en laat toe om je telefoon nummer gratis en online te registreren op de bel me niet meer lijst. Deze lijst moeten tele marketing bedrijven gebruiken om, vooraleer iemand te bellen na te kijken of het nummer niet in de Bel me niet meer lijst voorkomt. Indien dit zo is mogen ze u niet telefonisch contacteren.

Registratie  is online en na registratie duurt het ongeveer nog een 5tal dagen voor uw telefoon nummer is toegevoegd aan de lijst.  Op de website kan u nagaan of uw telefoon nummer in de lijst werd opgenomen.

Website: https://www.dncm.be/nl/

Krijgt u na registratie nog altijd ongewenste telefoontjes dan kan u via deze link een klacht indienen.

Plaats een reactie