Online geld verdienen

CashCar – Reclame op uw auto

Uw auto brandstof terugverdienen ? Het kan via het plaatsen van reclame banners op uw auto. U kan zelf bepalen welk deel van de auto mag gebruikt worden; alleen de deuren, de achterruit ..  Het bedrijf zorgt zelf voor het plaatsen en verwijderen van de tijdelijke reclame stickers.   U kan steeds  een opdracht weigeren als u voor een bepaald product of dienst geen reclame op uw auto wenst. Het aantal gereden kilometer is niet echt doorslaggevend, het voornaamste is dat uw auto wordt gezien. Aanmelden is gratis (basis account) maar u moet wel  enkele gegevens doorgeven die bepalend zijn of u in aanmerking komt.  Bedrijfswagens zijn over het algemeen uitgesloten. De vergoeding kan oplopen tot 200 Euro per maand en is onder andere afhankelijk van het soort campagne en hoeveel ruimte u op uw auto wenst beschikbaar te maken hiervoor.

Website:  http://www.cashcar.be/reclamedrager/home.php

 

Plaats een reactie