Online geld verdienen

Enazza – Controleer ontvangst reclame folders

Via Enazza.be kan u geld verdienen met de reclame folders die u in uw brievebus krijgt door aan hen door te geven wanneer bepaalde reclame folders werden ontvangen. Elke week krijgt u een overzicht van welke reclame folders moeten opgevolgd worden.  Wanneer u de folder heeft ontvangen geeft u op de website door op welke dag en uur  u dit in uw brievenbus vond en geeft u ook de begin datum van de actie door.  Wanneer u geen folder heeft ontvangen dan kan u dit ook opgeven. Wanneer u een of meerdere weken niet thuis bent (vakantie) kan u dit ook doorgeven

Aan het einde van de controle periode (wekelijks) sluit u de lijst af en ontvangt u 0,5 Euro. Op jaarbasis en als u geen weken mist, is dat dus 26 Euro.

Rijk zal u er niet van worden maar het is een kleine moeite en misschien als u kinderen heeft kan u hen de opvolging laten doen voor wat extra zakgeld.

 

Plaats een reactie