Betalen-Sparen-Lenen-Verzekeren

SepaStop.eu – Stopzetten abonnementen en/of contracten.

Hoe een automatische betaling (domiciliering) stopzetten.

Heel wat diensten zoals telefoon, electriciteit, hulp aan organisaties worden meestal automatisch betaald via een domiciliering. Wat als men die dienst wenst stop te zetten.

Vroeger kon men dit gewoon aan de bank vragen maar nu moet dit aangevraagd worden bij de leverancier van het contract die op zijn beurt dan aan de bank doorgeeft om de betaling te stoppen.

Op de website van de leverancier is het meestal niet duidelijk hoe een dienst moet worden stopgezet. Hoe een opzegbrief schrijven en naar welk adres moet deze verstuurd worden. Om hierin te helpen werd de website SepaStop.eu opgezet. SepaStop maakt het u makkelijk om snel een opzegbrief op te stellen en automatisch aangetekend te versturen.

sepastop.eu, opgericht in 2015, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van abonnementen en/of contracten. Daarnaast informeert sepastop.eu consumenten over de nieuwe Europese domiciliëring (de zogenaamde SEPA-domiciliëring) en hoe deze stop te zetten.

Via hun website kan u gratis een opzegbrief opstellen en printen. Daarnaast kan u ook gebruik maken van hun verzendservice. Tegen verzendkosten versturen zij uw opzegbrief aangetekend en met rechtsgeldig afgiftebewijs. Zo hoeft u zelf het huis niet uit en bent u 100% zeker.

Enkele voorbeelden:

  • Stopzetten  telefonie contracten zoals Telenet, proximus, Orange
  • Stopzetten giften goede doelen zoals, Oxfam, Greenpeace
  • Stopzetten fitness abonnementen zoals Basic Fit
  • Stopzetten tijdschrift abonnementen
  • Stopzetten electriciteit contract zoals  Electrabel, Luminus, Eni

Website: https://www.sepastop.eu/nl-nl/

Plaats een reactie